Contactinfo: +31 (0)6 10805186 of info@2LearnSmart.nl
2learnsmart-twitter 2learnsmart-linkedin

Kirsten Godding (1970) is 2LearnSmart. Met ruim 20 jaar praktische werkervaring in de zorgsector, overheid en bedrijfsleven, ben ik bekend met de ins en outs van leren en ontwikkelen binnen organisaties. In mijn visie op leren en ontwikkelen integreer ik steeds de nieuwste ontwikkelingen en ben nieuwsgierig naar de mogelijkheden.

De succesvolle introductie en implementatie van e-learning en een LMS (leermanagementsysteem) bij de Zorgboog, doet mij besluiten om in 2011 met 2LearnSmart te starten.

Out-of-the-box en deskundig

Open voor vernieuwing en out-of-the-box denken passen bij mij. No-nonsense, betrokken, deskundig en doortastend ga ik bij uiteenlopende klanten aan de slag en vind daar in korte tijd mijn weg.

Klanten ervaren dat ik door mijn oplossingsgerichtheid snel tot de kern kom. Ik denk proces overstijgend, maar heb tegelijkertijd de details in beeld. Met een doelgerichte en methodische aanpak werk ik naar bruikbare oplossingen/handvatten, daarbij rekening houdend met kaders, randvoorwaarden en mensen. In het proces neem ik mensen mee door enthousiasme, laagdrempeligheid en saamhorigheidsgevoel te creëren.

Bel voor een afspraak +31 (0)6 10805186
Kirsten-011-site

Stevig fundament

De studies Facilitaire Dienstverlening en Opleidingskunde vormen mijn theoretisch fundament. Aangevuld met ruim 20 jaar praktische werkervaring in diverse managementfuncties op facilitair gebied en HRD terrein een stevig fundament. Een fundament dat borg staat voor expertise, succes en resultaat.

En verder

Kijk voor een volledig overzicht van werkgevers en opleidingen op mijn LinkedIn profiel.

In mijn vrije tijd sport ik, lees een goed boek of experimenteer met recepten. Met mijn gezin geniet ik graag van andere landen en culturen.

Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin