Contactinfo: +31 (0)6 10805186 of info@2LearnSmart.nl
2learnsmart-twitter 2learnsmart-linkedin
Kirsten-007-site

Klanten omschrijven de aanpak van 2LearnSmart als no-nonsense, daadkrachtig, betrokken en persoonlijk. Mijn aanpak borgt maatwerk met resultaat, door:

  • bekendheid met ins en outs van leren en ontwikkelen binnen organisaties, door ruime praktische ervaring in bedrijfsleven, overheid en zorgsector;
  • verenigen van doelen van medewerkers met die van de organisatie en zo een win-win situatie te creëren;
  • analytisch en strategisch vermogen te combineren met ruime kennis en ervaring op het gebied van blended learning en implementatie van (online) leeroplossingen;
  • me makkelijk binnen verschillende type organisaties te bewegen en wegwijs te maken. Dit leidt tot snelle resultaten met een breed draagvlak.

Modellen en theorieën gebruik ik als ze bijdragen aan het realiseren van het resultaat óf het proces verhelderen.

Klanten over 2LearnSmart

Elkerliek ziekenhuis

Kirsten werkt tot april 2015 als interim Hoofd opleidingen bij het Elkerliek ziekenhuis.

Bob Siebenheller, Teamleader Gas Expertteam

Met haar expertkennis, ervaring en manier van werken (gestructureerd, planmatig en effectief in communiceren) creëert Kirsten alle ingrediënten voor een uitstekend eindresultaat!

Colette Jeuken, Opleidingsadviseur

Kirsten is prettig in de omgang. Tijdens de maatwerk training weet zij de ‘lesstof’ op een aantrekkelijke manier te brengen en vooral praktisch toe te passen.

Leonie Schijven, Hoofd P&O

Bij het uitwerken van het Strategisch Opleidingsplan voor het Franciscus Lievensberg ziekenhuis, geeft Kirsten blijk van organisatiesensitiviteit en gevoel voor verhoudingen. Ze treedt doortastend op en benoemt zaken op een prettige, duidelijke manier. Dit maakt haar tot een professionele adviseur en projectleider.

Rein Boers, Contractmanager Infra Services

2learnSmart heeft ons op een uitstekende wijze begeleid met het opzetten van een e-learning module en geadviseerd over alle didactische keuzes. Bovendien heeft Kirsten het proces op professionele wijze begeleid. Resultaat is een uitstekend product.

Monique Kuijpers, Opleidingscoördinator

Kirsten heeft veel kennis van zaken, werkt zich snel in binnen een nieuwe organisatie en is betrouwbaar in samenwerking als het bijvoorbeeld gaat om te verwachte resultaten.

Marc Woltering, Informatiemanager

Kirsten heeft voor Vilans de behoefte aan een e-learning distributiecentrum in de VVT-sector onderzocht. Haar grote netwerk maakte het mogelijk om de scan in een kort tijdsbestek uit te voeren. De uitkomsten hebben onze businesscase een stuk scherper gemaakt.

Bruggerbosch

Bruggerbosch ervaart het als pluspunt dat Kirsten onafhankelijk is in haar advies. Haar expertise heeft een meerwaarde bij het bepalen van vervolgstappen rondom de implementatie van een LMS en e-learning.

Petra van Namen, Opleidingscoordinator

Kirsten en ik hebben samen gewerkt aan de businesscase 'digitale leeromgeving'. Haar advies was doelgericht en daadkrachtig en zij gaf daarmee het besluitvormingsproces een zet in de juiste richting.

Yvonne Langman, Beleidsadviseur HR

Kirsten is een professional die begrijpt hoe mensen leren en dat weet te vertalen in effectieve interventies. Ze is betrokken, denkt actief met je mee en helpt je het beste uit jezelf te halen. En, niet onbelangrijk, ze is ook gewoon een leuk mens.

Wim Langewouters, Operationeel Manager sYnfra

Knap hoe Kirsten de werkgroep heeft begeleid bij het vertalen van complexe, technische materie naar een aansprekende, praktijkgerichte e-learning module.

Leonie Schijven, Hoofd P&O

Voor het Franciscus Ziekenhuis heeft Kirsten een evaluatie van het leerplein opgezet en uitgevoerd. Deze heeft zij gedegen uitgevoerd, daarbij blijk gevend van haar kennis van zaken. Afronding van het onderzoek leverde concrete adviezen op, waar wij goed mee aan de slag konden.

Deelnemer aan de Workshop

Tijdens de workshop werkt Kirsten volgens een duidelijke structuur en met een praktische benadering, wat resulteert in concrete actiepunten.

Hub Simons, Manager HRM

Kirsten heeft zich ontwikkeld tot een geweldige motor van onze afdeling opleidingen. De wijze waarop zij gewerkt heeft aan de verdere ontwikkeling van deze afdeling getuigt van een hoge mate van ondernemerschap en professionaliteit.

Visit Us On TwitterVisit Us On Linkedin